lauantai 12. marraskuuta 2016

Nuo kivikon railoissa nukkuvat kyyt

Niin se kisakoiran vaihto konkretisoitui tänään, kun Kiiran kisakirjaan kirjoitettiin ekat rivit kotikokeessa Tsaukkilassa. Nykysääntöjen alokasluokka on kyllä niin kiva, liikkeet tuntuvat puolikkailta ja siksi tuntuu kuin tekisi vain siirtymiä siirtymien perään - helppoa kokeenomaista treeniä kisatilanteessa. :)

Paikallaolossa oltiin kultsun vieressä. Kiira tuli kivasti kehään, meni muistaakseni hyvin maahan ja makasi ihan skarpisti. Lopussa pomppasi vähän sivusuunnassa, mutta pääasia että pomppasi.

Yksilöliikkeissä tuli niin ikään kivasti kehään. Jäävä maahanmeno oli hidas; ei ollakaan hetkeen tapeltu siitä kokeenomaisissa. Noudon pidossa jouduin antamaan tuplakäskyn irrotukseen, mistä Ralf antoi myös rankat pistevähennykset. :) Itse olin vähiten tyytyväinen kaukoihin, joissa ollaan treenattu sitä hiivatin pomppua... johon ei kyllä nyt ollut mitään yritystä. Hiiiitsiläinen. No, onpahan treeninaihetta näissä.

Yhteensä saatiin 179 pistettä, joilla irtosi luokkavoitto ja seuranmestaruus. Ei ne pisteet eikä nuo kauneusvirheetkään vaan se siisti kokonaisuus - siihen olin tyytyväinen! Oma fiilis oli järkevä ja Kiira tuntui kehässä omalta itseltään. Rakas pikkuidiootti.

Ja treenit jatkuu!


1 kommentti:

  1. Edit. Rakas pikkuidiootti -> Pelkkä pikkuidiootti. T. Treenitoverisi

    VastaaPoista