sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

"Tehdään tää vähän ylivaikeaksi"

Kauan odotettu päivä, reissattiin T&T:n kanssa Lahteen Oilin oppiin. Hyräilin eilen koko päivän "Huomenna mennään Oilille Lahteen" (Korkeasaari-sävelmää mukaillen), ja tänään aamullakin heräsin heti kuuden pintaan täynnä tarmoa. Ehdin jopa käydä metsälenkillä väsyttämässä kotiin jäävän mettekoiran.

No niin Kiira, nyt keskityt.
Paljon oli etukäteen toivelistalla – asennepuolta, luoksetulon stoppeja, tunnaria, kaukoja – ja niistä sitten arvoin kaksi itseäni eniten häiritsevää eli stopit ja tunnarin. Ehdittiin kuitenkin käydä kaikki neljä läpi, osa enemmän puheen tasolla mutta kaikki myös vähän käytännössä. Tämä kaikki meidän kahdessa setissä, yhteensä 45 min (ei mennyt edes pahasti yliajalle!). Niin kivaa! Kiitos Oilille kaikista viisaista sanoista, Tuulialle taustatuesta ja kameramiehelle kaiken ikuistamisesta! :) Katsoin juuri videot läpi ja kirjoitin pari sivua muistiinpanoja treenipäiväkirjaan. Pitää vielä pyytää Tuulian leffa lainaan, koska sen juoneen kuului ainakin tosi hyviä ajatuksia merkittömästä merkistä ja peruuttamisesta.

Päällimmäisenä jäi mieleen, että Kiira oli Oilin mielestä paljon paremman näköinen kuin viimeksi. Ihana kuulla. Itsellänikin oli paljon luottavaisempi olo sen kanssa. Paljon on vielä hommaa, mutta Kiira kyllä osaa jo niin paljon, että vääntöjen käyminen kannattaa ehdottomasti. Kirjoitan myöhemmin ehkä tarkemmin, mitä tehtiin & miten (että saan siteerata lisää Oilin sanoja :)), mutta nyt on kiire tekemään ylivaikeita tunnarin pitotreenejä.

Kylläpäs on motivaatio taas huipussansa treenata kaikki kotiläksyt ennen seuraavaa kertaa! Ja kaikki kuulostaa taas niin mustavalkoiselta ja niin selkeältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti