sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Seuranmestari :)

Kolmostulos, taas siinä kakkostuloksen rajalla. Koska muillakaan ei mennyt kummoisesti, voitettiin luokka ja saatiin seuranmestaruus. Oi, muistan kun oltiin ekassa alokasluokan kokeessa ja hävittiin seuranmestaruus pisteellä tai jotain sinnepäin.

(Lisäsin videon tänne. Puuttuu eka liike eli paikallaolo ja vika liike eli seuruu.)

Seuruu nolla, ei edes yrittänyt tehdä perusasentoja. Olisi pitänyt korjata heti ensimmäinen huono, mutta kun en korjannut, Mette lintsasi huoletta ne loputkin. Seuruu huono myös ruudussa ja liikkeessä istumisessa. Kauneusvirheitä hyppynoudossa (tuplakäsky, mur!!!!!), kaukoissa (vilkaisi takana jotain liikehdintää -> tuplakäsky yhdessä vaihdossa), luoksetulon vikassa perusasennossa.

Mutta paljon oli myös hyvää: ruutu (meni syvälle!), noutojen pidot (mietti näitä oikein kovasti), kaukot (teki niin hyvin kuin osaa), luoksetulo (tasaisen mettehyvin kaikki osuudet). Paikkamakuussa pysyi suorassa, vaikka oli pari kertaa huokaissut.

Mette ei tuntunut parhaalta. Kun otin sen halliin, sillä oli sellainen "huh, pääsin pois autosta"-ilme, ei niinkään "jee, pääsen töihin"-ilme. Silti se valitsi tehdä hommansa ja sai itsensä liikkeelle. Se on aina hyvä. Keskivaiheilla oli jopa tosi hauskaa meillä molemmilla. Seuruuta lukuun ottamatta tämä oli ehkä jopa teknisesti paras koe tähän mennessä. Oli monta kohtaa, joissa Metestä näki, että se mietti. Silloin on hitaampi, mutta niin kauan kuin miettii (kes-kit-tyy), saa vaikka kävellä.

Hidastelu ilman miettimistä (laa-mai-lu) tulkitaankin sitten pyynnöksi saada treenata kyseistä asiaa seuraavat x viikkoa. Aloitettiin heti tekemällä ennen iltaruokaa seuruuta maassa olevien lihapullien yli. Terveisiä vaan kaikille koirille, jotka saavat iltaruokansa istumalla kaksi sekuntia kipponsa edessä. :)

Kiira sai kisakirjan ja eteni lihapullapelissä jo kakkoslevelille: seuraamista lihapullien yli ja samalla heitin lisää lihapullia. Kiira ei hidastele vaan tulee mun sormille, alkaa keulia ja vähän pomppia. Söpöä mutta kiellettyä. Olipas hyvä harjoitus Kiirallekin.

Olin esim. paras.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti